Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/6/9/jcscompany.se/httpd.www/wp-content/plugins/cleaning-services-demo-installer/inc/OneClickDemoImport.php on line 128 Byggservice - JCS Company AB

Byggservice

Byggservice privat

 

Vi utföres hel del byggarbeten och renoveringar, speciellt är vi inriktade inom snickeri. Målningsarbete inomhus och utomhus samt tapetsering är vi duktiga på. Vi gör även montering av köksmöbler, liksom montering av fönster samt badrumsmöbler. Om installation av byggvaror behövs så gör vi även det. Dränering och rivning kan vi, liksom stenläggning och golvläggning. För mer information kontakta gärna oss.

 

 

 

Byggservice företag

 

JCS Company AB är ett växande företag som följer med dig under hela ditt byggprojekt under årets alla säsonger. Vi förstår att varje byggprojekt är helt unikt, därför ska du välja att anställa oss som har mycket branscherfarenhet.

Inför varje projekt som du tar dig an kan det hända oförutsedda saker som gör att bygget försenas, vilket kan medföra stora ekonomiska förluster för ditt företag och därför vill vi alltid finnas till hands för dig och hjälpa dig komma över de hinder som du möter under processen.

Du ska anställa oss för att vi är specialister på att snabbt ta fram de resurser som du är i behov av och underlätta arbetet för dina anställda för att du ska lyckas bli klar med ditt byggprojekt i tid. Hos oss hittar du erfaren och tillförlitlig personal som följer med dig från början till slut. Detta är vad du får när du anställer JCS Company AB:

  • När du sätter igång ditt byggprojekt hjälper vi dig med att bygga upp etableringar och under byggets gång kan vi ansvara för den regelbundna städningen som din arbetsplats är i behov av. Vi tar även hand som eventuellt riv arbete som måste göras och av erfarenhet vet vi att i samband med det kan asbestsanering vara nödvändigt, vilket vi kan sköta åt dig.
  • Under byggets gång har vi till ditt förfogande kunniga och erfarna snickare, grovstädare och bär hjälp för att arbetet ska flyta på smidigt.
  • När du närmar dig målet kan vi erbjuda dig röjning av materialrester, slutstädning innan besiktning och städning innan inflyttning.
  • När du har kommit i mål finns vi där för att se till att du får all det stöd och hjälp som du kommer att vara i behov av. Vi erbjuder dig flytthjälp och transport av eventuella materialresterna för att du smidigt ska kunna gå vidare till ditt nästa byggprojekt, och självklart kan vi följa med dig!

 

Genom att anställa JCS Company AB kommer du att kunna få alla tjänster som du är i behov av genom ett och samma företag, vilket gör att du slipper krångel och sparar en massa tid som du kan lägga på att fokusera på ditt bygge. Utöver de ovannämnda tjänster som vi erbjuder kan vi vid behov erbjuda dig snöröjning.

När du anställer oss kommer du också vara med och bidra med att skapa nya arbetstillfällen för personer som behöver integreras in i den svenska arbetsmarknad, vilket ledet till större integration i vårt samhälle. Med oss kan du känna dig lugn eftersom vi har alla tillstånd och försäkringar som krävs, samt att vi arbetar utifrån ett miljöarbetsplan upprättat efter ISO 1401. Du som kund kommer att bli nöjd och vilja anställa oss för alla dina framtida byggprojekt.

Vad våra kunder tycker om oss